14. januar 2015

4309

I nattens løb havde det haglet, men jeg var for doven til at stå op med kameraet. Inge snuppede en senere byge om formiddagen. Mærkeligt som vejret skifter i disse dage, for vi er vant til at enten er det frost og sne, eller også er det mildt, som nu, og så står den på regn 

4313

…hun var på vej til arkivet for at hente data til sit nu meget omfattende projekt om Boddum. Her der fotograferet fra en meget “ulden” mikrofilm-projektor, og jeg har anvendt Adobe Photoshop for at få et nogenlunde billede ud af det. Vi kan forestille os, hvordan det bliver meget nemmere den dag, også mikro-filmenes originaldokumenter digitaliseres.

9444

Jeg havde kørt Inge hen til Åbakken og på vejen tilbage til hotellet, da  jeg krydsede jernbanen, så jeg et fantastisk himmel-scenarie, men inden jeg fik svinget ind på parkeringspladsen var det allerede formindsket i effekt – men jeg kunne jo ikke standse på sporene eller i krydset…

4329

I går havde lavede jeg et nyt kort over ruten, Hjalmar kørte som kontrolassistent i de unge dage. Jeg skulle også selv have et, og det var jo nemt med Hjalmars som forlæg og adgang til hans forskellige kuglepenne og fluoriserende filtpenne.

9449-2

Jeg rettede Hjalmars væltede juletræ op og benyttede lejligheden til at knipse Hjalmar og Inge i den typiske situation omkring projektet om Boddum.

9454

Thomas havde lavet en af Inges favoritter – rørt torsk – omkranset af marinerede rejer og grønne asparges. Dertil  små ovnristede brødskiver med tomatsalsa og gratineret basilikum-pesto. Det var så godt, så godt…

4335

… og hvad gemte der sig på bunden af tallerkenen? Det gjorde HM. Det vidste vi godt, men alligevel sjovt, når initialerne kommer frem. Og vi ved alle, at det ikke står for Hendes Majestæt 

9463

Omkring komfuret med chefkokken til venstre og kokkeeleven til højre går snakken…

9470

…selv om der er travlhed og mange blus igang. Sympatisk, ikke?

 

This entry was posted in Hurup januar 2015. Bookmark the permalink.