7. december 2014

7805

Dette ikke alt for vellykkede pano viser, hvor overraskende mange biler, der var parkeret ved hotellet her til morgen. Vi gisnede lidt om, hvorvidt det var julefrokostgæster, som havde ladet bilen stå og fornuftigvis var gået hjem, eller om der virkelig var så mange overnattende gæster. Det sidste viste sig at være tilfældet.

7809

Jeg kørte Inge til et møde på Åbakken, hvor der flagedes på halv stang.

3916

I receptionen markeres traditionelt hvem der er død. Elly var en af 2 beboere, som var døde i det foregående døgn. Der tændes altid 2 lys, uafhængigt om 1 eller flere er døde.

7817

Det er søndag, og så er hotellets restaurant lukket, og så er aftensmaden pizza – kun 4 minutters gang borte, så det er til at overkomme. Nyt for os denne gang (pizzaerne kender vi) var et skift fra husets røde til husets hvide.

This entry was posted in Hurup november-december 2014. Bookmark the permalink.