12. december 2014

8107

04:00 stod Roland og jeg op, kørte fra hotellet 20 minutter senere og ankom – på trods af dårlige vej- og vejrforhold – kun 2 timer senere, i fin tid inden han skulle med flyveren 07:40. Hyggeligt at køre turen med ham og så fint at han kom over til Ellys bisættelse. Det var der mange, som satte pris på – ikke mindst Inge og jeg.

8112

Inge og jeg besøgte kirkegården om formiddagen og blev positivt overrasket over, hvor nydeligt Carl Christian havde arrangeret blomsterne fra bisættelsen i går.

8127

Inge havde aftalt at komme forbi hos Anker med sin Wacom pen, i det spinkle håb at den kunne repareres. Anker er bricoleur par excellence og det lykkedes, ved at eliminere 1 funktion i pennen og finde super-limen frem fra køleskabet, at gøre den brugbar igen.

8134

Inge fandt i kirkens våbenhus et “etui” fyldt med kort, som Carl Christian havde samlet fra de buketter der i går var givet af pårørende, venner og bekendte og havde smykket kirken.
Meget pragmatisk løsning – og måske ved folk, at sådan gøres det her på egnen…

8139

Om eftermiddagen havde vi en aftale i Struer. Inge inspicerede lejligheden og de 2 prøvelejligheder for første gang og bagefter skrev vi en købsaftale under her. Vi havde vores rådgiver med, og hele processen forløb uden overraskelser.
Som Inge sagde: Vi kunne jo ikke skrive under den næste dag pga. datoen, vel?

8142

Der var drønende travlt på denne fredag aften, så det blev til et hurtigt tak for mad til kokken Asra helt nede i hjørnet af køkkenet. Vi var trætte efter en lang dag…

This entry was posted in Hurup november-december 2014. Bookmark the permalink.