14. december 2014

8178

Det var først i dag, at der blev tid til at se hvor mange brochurer vi havde indsamlet i går, lørdag. Dem skal vi have med på juleferie og studere med henblik på at kunne specificere hvad vi vil have monteret i vores lejlighed. Det vil nok kræve nogle glas vin – men det er der i fremragende kvaliteter, der, hvor vi skal hen 

8181

Vi var så heldige at der var godt vejr nok til at gå en tur ved Agger. Mary stod der stadig med drengen Fritz og hunden. Hvad hedder hunden mon?

8184

Når vi fra Marys udsigtspunkt går tilbage over og ned ad klitten og kigger mod nord, så har vi dette vue. I dag med en dramatisk himmel og et af Olsen-bande-filmenes (Olsenbanden i Jylland) mørke hus lidt til venstre for midten. Det er sjældent at vi fotograferer dette vue, så det er fint at have det med her.

8187

Vi gik længere mod nord ad Redningsvejen end vi plejer, fordi Inge fik en  opringning og det er nemmere at tale i mobiltelefon med vinden i ryggen. Da vi vendte om for at gå mod syd var himlen nærmest en eksplosion i lys og linier.

8191

Det var en dag med dramatiske sky-scapes (det hedder det nok også på dansk nu om dage). Her et kig sydpå fra øst-vest dæmningen syd for Agger.

8193

I anledning af juletiden var der på denne søndag butiksåbent nogle timer midt på dagen, hvilket også gjaldt for juleboderne på  P-pladsen ved jernbaneoverskærinen. Det vrimlede ikke ligefrem med købeglade borgere, og vores runde blev da også meget kort. Herfra gik vi de få minutters gang til møbelbutikken for at diskutere trægulve.

8198

Vi var også omkring Åbakken, men der fik jeg ikke taget billeder. Søndag er normalt pizzadag i Hurup, for da har hotellets restaurant lukket. I baggrunden ses ejendomsmæglerfirmaet hvor vores gode ven og rådgiver arbejder.

8199

Det blev for mit vedkommende til et exceptionelt valg, nemlig skinke, løg og peperoni + bacon. Jeg klarede den ikke 100% men hjalp Inge med de sidste 20% af hendes klassiske Margaritha.

8204

På vej fra pizza-resto’en faldt det os ind, at vi ikke havde foreviget Hurup i sin julepragt, så det gjorde vi klokken 19:20.

8206

Hovedgaden set i den anden retning, når man har krydset jernbanen. Stjernen på taget er der hele året, men da lægger man egentlig mærke til den. Kun i julemåneden fører den sig prominent frem med lys.
Vi lod natten falde på…

This entry was posted in Hurup november-december 2014. Bookmark the permalink.