19. april 2014

7235

…og inden vi havde set os om – det er heller ikke så nemt om natten  – viste morgenrøden sig på himlen og fortalte os at endnu en dejlig ny dag ventede på os…

7236

Der var først lidt arbejde. Nåh nej, Steen mener jo ikke at folk arbejder hvis de “kun” sidder ved computeren, men når han selv sidder der så er det selvfølgelig seriøst….

7239

Jeg var lige et smut nede på plejehjemmet for at se hvordan Hjalmar havde det, og han var betydeligt bedre, men man holdt stadig øje med ham og han fik igen målt blodtrykket. Det var nu blevet normalt igen og han havde sovet dejligt om natten, først i stolen, siden i sengen og nu var han stort set smertefri i skulderen. Da man ikke må tage billeder af personalet på plejehjem, så kan I ikke se en venlig, hjælpende personale på billedet…

7252

Steen brugte formiddagen til at købe ind. Han havde – jeg skulle til at skrive: som sædvanligt, men næsten sædvanligvis – glemt at pakke underbukser i rejsetasken, så han måtte også omkring den lokale tøjmand.
Vi taler ikke om hvordan han hjemme har stakkevis efterhånden…..

7241

Var også en lille smut i Agger og gik en lille tur. Det var lunt og der var næsten ingen blæst.

7242

…og vi snakkede om, hvorfor der mon ikke var Beach Houses i Danmark, og kom til at det var nok fy, fy og atter fy. Hvorfor skulle folk sidde og nyde en kop kaffe eller en is eller et måltid mad og se ud over havet? Næh, naturbeskyttelse! Man skulle jo næsten tro at Danmark ikke havde ret meget kystlinie.
Et Beach House, med god gåvej dertil, ville give mange dårligt gående nem adgang til at kunne sidde og se ud over havet, få sig et hvil, mens de drak en kop dejlig kaffe….

7244

Vandet i Flade Sø var der heller ikke de store bølger på. Kreaturene var kommet ud i enggræsset, sommeren kommer lige straks…

7249

Elly og Hjalmar sad i forhallen da vi besøgte dem om eftermiddagen og vi lokkede lige Hjalmar ud i solen på bænken og vi brugte hans roullator til at sætte telefonen på, så vi fik et lille gruppefoto. Elly ville ikke med ud på bænken.
Bemærk at det er den 93 årige, der har mindst tøj på! Jeg skal lige sige at vi andre hurtigt fik smidt jakken og fleecen….

7253

Natten sænkede sig igen over Hurup, og i aften var vi mætte af en rejemad og Inges isdessert, som en af de venlige tjenere kunne huske, hvad var…

 

This entry was posted in April 2014. Bookmark the permalink.