22. april 2014

7309

Dette  morgenstemningsbillede er som taget på et sted, hvor der ikke sker så meget…

7314

Dagen gik hurtig og det blev aften og vi gik relativt tidligt over for at spise aftensmad, ja, vi var endda de første. Det havde været en dag hvor der skete en masse, men ikke af den slags man tager billeder af / nemlig snak. Om formiddagen var det om Lindholm og Boddum sammen med Erik og Poul U. på Åbakken – om eftermiddagen var det igen Åbakken og igen snak og det er sjovt som Hjalmar kan sidde og komme i tanker om, hvornår han første gang var på Lindholm. Jeg kan da slet ikke huske, hvornår jeg var der første gang.

7320

Nå, Max var kokken i aften og han lavede en dejlig fiskeret til os. Det var hellefisk på ærtepuré og med bulgursalat til. Det smagte dejligt og prikken over i’et var, at det blev serveret på en HM tallerken!

7336

Aftensbilledet taget med en Slow Shutter app på mobiltelefonen, og den har nok været lidt for generøs med eksponeringstiden.

7334

Aftensbilledet i en mere normal optagelse, og det er igen som var det taget et sted, hvor der ikke sker så meget. Jo, der var da en lastbil parkeret foran – feriedagene er forbi og folk er på arbejde igen…

 

 

 

This entry was posted in April 2014. Bookmark the permalink.