27. april 2014

7504

Hundefolket rumsterede igen meget tidligt i hotellet. De skulle pakke biler og var igen afsted inden klokken 6. Gad vide hvorfor hundemøder starter så tidligt? Da det var søndag var der først morgenmad klokken 8, så vi prøvede at småslumre lidt..

7507

På Åbakken havde vi for et par dage siden købt et konfirmationskort og nu skulle vi så bare lige huske at få det skrevet. Det gjorde vi til morgenmaden, så var det gjort.

7513

Vi var lige en tur på Åbakken. I går aftes havde vi spurgt fætter Christian og Lene om de havde lyst til at tage med derhen og det havde de. Jeg blev glad for at jeg havde spurgt og at de ville, for Hjalmar var rørt over deres besøg, meget rørt.

7527

Vejret var strålende – en smuk dag at blive konfirmeret!

7518

Ved våbenhuset havde de to konfirmander stillet sig op, med deres familier, så man kunne hilse på. Det havde jeg ikke set før, men en god ide lige at kunne sige goddag inden selve gudstjenesten og konfirmationen.

7520

Selv Linea, som var med i kirke, opførte sig som sig hør og bør, men hun havde også lidt personlig underholdning med i den røde M&M rygsæk og det var ikke chokolade-“knapper” til at strø om sig med!

7522

Bagefter kunne vi stå og lykønske konfirmandinderne uden for kirken. Jeg tror alle var tilfredse med vejret!

7535

Udenfor kirkegårdsdiget og lidt efter lidt kørte vi alle væk fra kirken.

7538

Vi kørte ned ad en rød-hvid flagsmykket allé med blomstrende gule raps på begge sider og en blå himmel ovenover alting.

7541

Et smukt dækket bord, en strålende konfirmand.

7540

I arrangementet af festlighederne havde der været stor opmærksomhed helt ned i detaljerne. Feks var vinen dyrket og fremstillet i Boddum, og da vinavleren ikke selv havde etikkeret vinen, gjorde familien det selv og det skal siges at det var første gang vi smagte vin dyrket i Boddum og resultatet var overraskende godt. En god idé. Der blev også serveret grillmad – lam, ko, gris og fjerkræ, fremragende grillet og ikke noget med “kul” i grillen. Nej, der blev grillet på gløder af birketræ, og hele processen overvågedes omhyggligt af en erfaren Boddumbo. Han forklarede Steen at det var grillningen med træet der gav kødet en rødlig farve, og de var begge enige om at de 3 slags kød var meget vellykket tilberedt, saftigt og med god smag. Dertil serveredes diverse salater. Dejligt.

7547

Der var tag-selv-bord med alle mulige slags is. Ja, jeg kendte ikke til halvdelen af slagsen, men en god idé, for man kunne tage hvad man havde lyst til.

7551

Alle fik dejlig is og en kop god kaffe dertil. Intet under at dagen forløb hurtigt.

7555

Var vi mere sultne? Svaret var nej, men senere på aftenen gik vi alligevel hen på pizzariaet og spiste os en halv pizza, mens vi snakkede om konfirmationen og at vi var glade for at vi var rejst op for at deltage i den. Men inden pizzaen var vi lige en tur på Åbakken for at sige farvel….

 

 

 

 

 

This entry was posted in April 2014. Bookmark the permalink.