11. juli 2013

2290

“Morgenstund har guld i mund, og guld betyder glæde, og glædelig er hver en dag, som leves til Guds velbehag, om end vi måtte græde.” Den gode gamle Grundtvig vil da have at vi skal have glæden ved livet! Det tror jeg også Steen havde 04:46 om det så kun var fordi han kunne tage et par timer mere under dynen ved jeg ikke, men det var da en smuk stille morgen så det ud til og hotellet var godt besat.

2293

Det var torsdag og arkivet havde åbent fra klokken 10, og hvad mere er: her kan I alle sammen se hvor flittig jeg er, heldigvis blev fotografiet ikke taget mens vi snakkede om alle de gode anekdoter der er i og omkring familier og som vi kan grine af, men spørgsmålet er at bevare dem at få dem skrevet ned så de næste generationer også kan grine af dem.
En dame på 81 år havde lavet en lukket facebook gruppe og der satte hun regelmæssig et billede op og skrev en lille historie omkring billedet og personen og så kunne den nære familie læse med, hvis de havde lyst, og på samme tid viste hun også familien hvilke materialer hun lå inde med – en fantastisk god ide!
2298

En jakke jeg havde bestilt på Ågård var ved at blive syet til mig og jeg var derhenne for at prøve den. Derefter lige oppe på Åbakken med en tung bog og derefter ud i den vestlige udkant med en kasse vin som Steen havde hentet hos Erik, inden der lige var tid til en kop kaffe.

2309

Derefter tilbage til Åbakken, hvor Hjalmar sad udenfor og jeg satte mig og havde en god snak med ham om hvordan livet var netop nu. Steen satte sig, da han lidt senere ankom i stuen, og snakkede med Elly om hendes bedsteforældres habengut. Vi havde på arkivet fundet en taksation til en brandforsikring og så kunne de to diskutere hvorfor piber var så meget værd og om hvad forskellen var på 1., 2., 3. og 4. klasses forsikringkategorier.

2316

Et billede uden kommentar…

2318

Friske grøntsager fra en af Christians haver, friske fisk fra Vesterhavet hentet og tilberedt af Nina, dejlig vin, nyplukkede jordbær fra haven og solen stadig skinnende på himlen da vi går tilbage til hotellet og nej, jeg kan ikke lige komme i tanker om nogle strofer fra en aftensalme der passer til det altsammen – men, som Grundtvig siger i Morgenstund har guld i mund – så havde vi bestemt glæden ved livet.

 

 

 

This entry was posted in Juli 2013. Bookmark the permalink.