9. marts 2013

1031

Nu var det dagen efter kvindernes kampdag, men lad os ikke helt slippe de friske kvinder, for fra vores hotelvindue ned mod Flensbjorg Fjord, kunne vi se statuer af to letpåklædte kvinder, der stod i al deres ynde i den iskolde blæst – man kan undre sig over hvor de friske letpåklædte herrer er…..

1032

Vi skulle videre, men jeg nåede lige at fotografere et billede på væggen inde på hotelværelset, billedet var i ganske dejlige afdæmpede toner, MEN titlen “Countryside III”, fik mig til at undres over om man troede at man på landet skar tulipaner af og satte dem på et gammelt stengulv. Nu kommer jeg fra landet og det har jeg godt nok aldrig set nogen gøre, og så kan jeg også godt undres over at det sandsynligvis er en engelsk kunstner, men hvorfor kan der ikke hænge billeder i god kvalitet af danske kunstere på hotelvægge i DK???

2336

Vi skulle lige se på et par lejligheder i Åbenrå inden vi drog nordpå. Vi kom lidt for tidligt til byen og kørte lige op på Galgebakken, og i dette billede ses toppen af et gult hus i forgrunden. Her boede Steens forældre i mange år, og den lange røde boligblok bagved er Solgården, der boede de før de byggede det nu gule hus….

2338

Efter en masse nye synsindtryk angående lejligheder og inden vi kørte videre nordpå var vi lige inde i det nye koncept som bliver meget rost i DK: Lagkagehuset i Åbernrå og få os en lille kop kaffe, ja det hedder den størrelse på kopper i DK, vi finder den nu meget stor og kan end ikke drikke det halve…

1034

Videre gik det ad den midtjydske motorvej, meeeennnnn det var nu ikke motorvej! Det hed motortrafikvej da jeg fik kørekort og derfor maxhastigheden 90 km/t – gad vide om motorvejen en dag bliver bygget færdig…..

2341

Vi nåede Hurup og der var fin blå himmel, men stadig blæsende.

2343

Vi var en lille tur på Åbakken og besøge E&H inden de skulle hen og have deres aftensmad. De mørke vinduer for enden af vejen er E&Hs lejlighed, men på fotograferings tidspunktet var de der ikke – de sad henne i den fælles spisestue sammen med resten af beboerne på Syrenen.

2344

Vi var inviteret til middag i den vestlige del af Hurup City og gik op ad Ashøjgade og der var en meget fin skyformation i det fjerne, der så ud som en bjergkæde i det fjerne, men nu er der jo ikke så mange bjerge i Thy…
Efter en dejlig middag i godt selskab gik vi senere mætte tilbage til hotellet i blæsende isnende kulde.

This entry was posted in Marts 2013. Bookmark the permalink.