10. august 2012

Wiedenbrück, Godmorgen kære læsere. Så er kufferterne pakket og Steen den dovne hund gad ikke at rulle dem ud selv, gad vide hvorfor der er hjul på hans kufferter, næh han skulle have en bagagevogn, for ellers skulle han være gået 2 gange, for han ville lege helt og ikke have Inge til at hjælpe sig; men det kunne han åbenbart alligevel ikke klare alene. Det er jo hårdt at have ferie – dovenskaben længe leve!! Morgenhilsener, Inge og Steen.

Undervejs. Hej igen. Ja dette var en af de store oplevelser som dagen kunne byde på, for vi kørte til næste hotel uden at forlade motorvejens asfaltbaner for en gang eller to at besøge interessante seværdigheder. De bedste Autobahnhilsener fra Inge og Steen.

Længere sydpå. Kære alle. Vi er nu ved den blå prik. Vi har brugt 2/3 af dagen på motorvejen, vi har set mange biler, nogle kørte den ene vej, andre den anden. Vi er kørt forbi meget der var værd at se på, men asfalt og biler er det vi har set. Mange ukulturelle hilsener I&S.

Neuweier. Hej igen. Nu havde vi racet på motorveje, så vi kunne nå frem til stedet og hvad var så mere passende end at gå en lille tur i middagsheden. Sommerhilsener Inge og Steen

Neuweier City, Hej allesammen. Som I kan se går det nedad til byen, og hvis man går 1 kilometer nedad og der er 30 graders varme i skygger heroppe, så går man ned i en mere stillestående varme hvor der er endnu varmere, men man må ikke glemme at så er der også 1 km at gå op igen i bagende sol. Byen har en stor kirke, en elektriker, en bager hvor der er “stå cafe” og en altmuligbutik, nærmest kiosk agtig, men med næsten tomme hylder, hvor der også var “posthus” i et hjørne og nå, ja også mange vinbønder. Solbagende hilsener I&S.

Hotel Heiligenstein. Godaften mine damer og herrer. Vi havde her valgt at få halvpension og i de røde rammer ser I de retter vi valgte fra kortet. Madhilsener, Inge og Steen

Aftensmaden Hotel Heiligenstein. Kære alle, her ser I hvordan retterne så ud. Vi spiste dem på terrassen og de smagte alle fortrinligt og en lokal riesling gik fint til dem hele vejen igennem. I&S

Neuweier. Godaften igen. Her er en kuriositet, ja for os altså, foran vinkøleren med den dejlige Baden Riesling Kabinett her fra byen, står en “flaske” – det er såmænd peberkværnen. Pebrede godnathilsener fra Inge og Steen.

This entry was posted in August 2012. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *