8. november 2011 – Tanker om teknologi

Vi fortalte for nogle dage siden om vores oplevelse af vådrummets høje teknologiske niveau. Vi fortalte at toiletbrættet var opvarmet og at når man satte sig på det begyndte vandet at fosse ned i toiletkummen og blev ved med det et halvt minuts tid. Årsagen til denne funktion mente vi var japanernes ulyst til at blive hørt tisse og det fossende vand gjorde det så sværere helt nøjagtigt at vide hvad der skete bag den lukkede toiletdør.

En ny teori har fundet vej til os, nemlig at vandet fosser af 2 årsager. Den første er at befugte toiletkummen før den mere alvorlige del af besøget lander i den, og den anden er at det fossende vand psykologisk hjælper ældre mænd til at kunne lade vandet.

This entry was posted in Japan 2011. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *