9. november 2011 – Hvad vi ikke fik med

Vi gik en tur over til Pacifico centret hvor der var travlhed med at stille alt op til den internationale quilt uge, for nu at sige det på dansk, kiggede lidt indenfor og gik ellers en runde.

Der er store ligheder med Houston, idet der fra centret er udsigt til højhuse, beton og glas.

Der er altså på den måde ikke så stor forskel, beton har jo den samme farve overalt, men det er der jo så på så mange andre måder. For eksempel på bussernes farve og informationen til bilisterne malet på kørebanen. Centeret er til højre i billedet.

Så var der lige lidt til drengerøvene at kigge på. En smart splinterny model skulle fotograferes et smart sted med smart arkitektur, og det er denne bydel.

Tilbage på hotellet trængte vi til lidt og installerede os i thesalonen for at få en kop the og lidt at spise. Der serveres først en kopfuld af den valgte the medens man venter på at det man ellers har bestilt bliver tilberedt. Det giver lidt tid alene med  koppen, og tid til at observere den lidt anden måde der serveres the på her i Yokohama.

Den skarpe iagttager bemærkede naturligvis straks at theskeen her lægges på “forsiden” af kop-underkop sættet, hvor den europæiske skik er at gemme den omme bag ved. En lille interessant detalje.

En kop the senere var resten serveret sammen med en frisk gang the, og hvis vi kigger lidt længere bag ved thekoppen ses to små 3-etagers tårne, som på  menuen går under “mixed sandwich”. Bag dem ses en ung mand som en halv times tid senere ikke længere var så sulten, som da han blev fotograferet her.

This entry was posted in Japan 2011. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *