14. april 2015

9251

Et kvarter over syv var jeg på vej hen til bageren for at  hente croissant’er og baguettes. Kunne ikke undlade at checke, hvordan le gardien klarede opgaven med at blokkere gadeafsnittet nedenfor.

3355

Inkluderet i flytniningen er 4 timer handy-man i hver ende. Handy-manden er ham på stigen, den anden med ventilatormotoren er tidl. pensioneret flyttemand.

3356

 

De to hjalp med at skille den dobbelte Swiss-flex seng ad, hvilket jeg var glad for, fordi selv havde jeg ikke kunne magte det – de senge vejer en ton hver (sådan føles det ihvertfald) – og jeg ønskede ikke ved dagens ende at stå med denne seng, som ikke skulle med til DK.

3364

De to fyre fik pillet guldspejlet ned…

3367

… og imedens vaskede jeg, hvad jeg kunne nå 

3368

Handymanden og hans compagnon var meget interesseret i TV’et og bordene det stod på. Det var fint for mig at de fik disse ting, for de havde hjulpet mig med demontage – især af sengen. Ellers ser vi her, hvad jeg havde stillet til side til Emmaus.

3369

Her er et af TV-bord-elementerne på vej ned i handy-mandens camion. Det var oprindeligt tiltænkt Emmaus, men handy-manden havde hjulpet mig og så hjalp jeg ham til gengæld med at få bord under TV’et, som han også gerne ville have. Hvis det, han her fik til en stakkels nabo, som  han ideligt refererede til, bliver omsat allerede i morgen på et af de arabiske markeder i Paris, vil ikke overraske mig.

3379

Et kvarter over 11 tog jeg mig en kaffepause inkl. en croissant beurre fra bageren henne på hjørnet. Man “er på” hele tiden med sådanne folk i huset, og i morgen med hele flytteholdet vil der ikke blive mange muligheder for pauser.

3398

Min déjeuner et par timer senere var lige så enkel. Baguette fra samme bager, italiensk skinke og sorte oliven.

5703

Samtidig var Inge beskæftiget med at scanne gamle fotos, hvoriblandt nogle helt sikkert er fra Boddum.

5705

Vejret ser ikke specielt strålende ud oppe i Hurup, men de var nok mere nødvendigt med godt vejr i Chantilly til flytteriet.

3399

Ved halv 4 tiden havde jeg fået samlet alt til Emmaus i eet område af stuen, så det var nemt for dem at hente, og samtidig for at undgå at andre møbler, der skulle til Danmark, ikke røg med i velgørenheds-aktionen.

3408

Et team på 3 mand kom og fik hurtigt bragt sagerne ned i gadeplan…

3414

… og ind i deres flyttebil. Jeg var glad for at komme af med det, og de var glade for at få sagerne. Det sælges på auktioner og pengene går til velgørenhedsformål.

3417

…og så begyndte det med et at se tomt ud, i hvertfald halvtomt 

3418

Men den ekstremt tunge schweiziske seng stod der stadig. Handymanden havde sagt, at han næste morgen ville komme med ekstra muskler og så ville han tage den med. Samtidig vil han også sætte fatninger i de løse ledninger hvor loftslamper var blevet taget ned. Det må vi så håbe, at han gør…

3421

Vi har snakket om, at vi i vores næste hjem måske skal have et mere tidsvarende datalager end det nuværende, der er vokset i tidens løb. Ironisk nok, så er de mindste harddisks dem med størst kapacitet. Men sådan er det jo…

5707

Inge fik sin aftensmad bragt over på suiten…

3422

…jeg tog min aftensmad, den sidste i lejligheden i Chantilly, ved skrivebordet medens jeg checkede facebook-gruppen om Aabenraa i gamle dage.

 

 

This entry was posted in Hurup marts-april 2015. Bookmark the permalink.