23. februar 2015

0313

Morgenen markerede sig med snevejr – dog ikke alvorligt.

0344

Karsten, hotellets pedel, har et bredt arbejdsfelt, som tilsyneladende inkluderer lampeskiftning i stigehøjde. Han fik den til at virke.

4785

Vejret blev godt og Inge tog ud for at hilse på Mary.

4795

…og lidt nordud ad Klitvej. Flade Sø og Lodbjerg Fyr har en fornem himmel over sig.

4801

Igen et af disse modlysbilleder, der giver en næsten uvirkelig scene. Billedet er taget mod syd, et kvarter før middag, over Agger Tanges vandområder.

4805

Og lidt længere mod øst på det sydlige dige et blik ind over engene syd for Agger. Det kunne næsten være en sommerdag 🙂

0351

Jeg var kommet lidt tidligere til Åbakken i dag, end Inge, og Hjalmar og jeg fik diskuteret snekastning på Boddum, samt snefogedens arbejde med at udskrive mandskab fra gårdene, markere alternative køreruter for mælkekuskene med halmviske.

0362

Inge var så godt ved den, at hun kom med over i resto’en for at spise aftensmad. Den stod på rørt torsk på en bund af marinerede rejer. Meget fin!

0366

Det måltid skulle der kvitteres for, og så blev vi inviteret til at smage på deres helt nylavede æble-havtorn-marmelade. Meget intens og velsmagende – Thomas mente, at det var det helt rigtige til ost.

0370 …og alt imedens stod de to store gryder og kogte ind til en kraftig fond. Den forreste gryde rummer 60 liter, den bagerste 100! Der er nok nogle timers kogetid tilbage, mon ikke?

This entry was posted in Hurup februar 2015. Bookmark the permalink.