26. februar 2015

0665

I eftermiddags var vi på Åbakken. Hjalmar havde fundet 2 postkort i postkassen, hvilket var lidt af et mysterium for os. Måske har jeg sendt et “efter lukketid” (kl. 16:00) for 3 dage siden og “før lukketid” for 2 dage siden. Det ville resultere i at 2 kort lander på samme tid i hans postkasse. Men han var jo lykkelig for at få dem, for hvert at dem (næsten da) er der en udfordring i. “Noget om Boddum” konsulteres ofte, men det er fabelagtigt hvordan Hjalmar og Inge kan huske personer, relationer og hændelser hhv. 88 og 57 år tilbage i tiden.

0672

Kokkeelev, snart kok, Stephanie mente, at en sandwich med røget laks var det helt rigtige til os i aften. Det var det også!

0680

Stephanaie mente også, at vi nok kunne have en lille osteanretning og hotel-bagt knækbrød med over på værelset til resten af vinen. Det kunne vi alligevel ikke helt, så det, der blev til overs fik nogle lag “Wrap” og blev parkeret i bagagerummet. Der er køligt nok.

 

This entry was posted in Hurup februar 2015. Bookmark the permalink.