6. januar 2015

9147

På vej til morgenbordet blev Inge gjort opmærksom på, at nekrologen over Elly var i Thisted Dagblad. Jeg må sige, at det er en af de mest velskrevne af slagsen jeg har set.

9168-3

Jeg sendte Nina en sms – og hun svarede 

9151

Der var nyt på hotelfronten – udskiftning af topmadrasser!
De er dobbelt så tykke som de gamle, så det bliver som hos prinsessen på ærten i nat. Det ser vi frem til.

9160… og så kørte vi til køkkenleverandøren i Holstebro! Vi havde mødestart kl. 10:00 og var der næsten helt præcist på klokkeslet – “næsten” skyldes at jeg forpassede et lyskryds og måtte lave en 180 graders vending. Mødet varede mere end 3 timer, men så kom vi også omkring det hele, fik nogle nye idéer på bordet – bla. et nyt layout med de høje skabe langs væggen og vinkelformet bordplade -, og fokuserede på 2 typer køkkenbordsplader (1) træ: eg natur og (2) “granitgranulat” farvet som mørkt kobber. Disse alternativer vil bestemme meget andet og ud fra dem vil “køkkendamen” designe 2 udkast, som vi så skal forholde os til.
Billedet viser os i afdelingen for badeværelsesindretninger 

9166

Inge tog til Åbakken, hvor Hjalmar sad ude på gangen – en ny vane han har tillagt sig. Da jeg kom, var de i færd med at diskutere et gammelt fotoalbum. Kort tid efter gik vi ind i nr. 3. Det er rarere at diskutere i lidt mere private omgivelser.

9172

På vej til spisestuen traf Inge (fra venstre): Stephanie, Julie og Rikke. De diskuterede vist slankekure – vi er jo lige efter jule/nytårs-perioden, og så er det helt normalt 🙂

9174-2

Hos os var der ikke tale om slankekur i denne omgang. Men det var heller ikke nødvendigt, for Thomas havde lavet torsk omrullet med røget laks og derefter ovnbagt. Den blev serveret på en seng af selleripuré, og ovenpå marineret dild og asparges. Dertil ovnbagt kartoffelmos. Det smagte herligt – det helt rette måltid for enden af en travl dag, der var præget af kulde og regn.

2014-12-25 10.23.58 - 550

Omkring 21:30 kom en email fra Katy med billeder fra deres gåture her i vinters. Meget hyggeligt at få en samling billeder, så er det lidt som at være der selv…

9176

Omkring 21:45 checkede jeg parkeringspladsen og den viste at der var god søgning til hotellet. Fotografiet blev så det første nattebillede med den nye telefon 🙂

This entry was posted in Hurup januar 2015. Bookmark the permalink.