5. december 2014

7734

En voldsom brummen blandede sig i morgenens lyde og vi talte om, hvad der mon nu blev leveret til hotellet. Ved et kig ned på parkeringspladsen blev vi straks klar over, at der ikke var tale om en levering, men snarere en aflevering.

13:30 havde jeg en aftale med Kennert om at køre ned til Struer for at kigge på en lejlig der. Jeg var tilbage ved 16:00-tiden.

7736

Inge var hos frisøren og drejede på vejen hjem ind om Søren Peters møbelbutik for at hente en samling gamle breve og kort udvekslet tilbage i 1920’erne mellem en ung mejerist og hans forældre. Iflg. Søren P. skulle det være den rene fornøjelse at læse den sirlige håndskrift og det gode sprogbrug fra dengang, så den samling glæder vi os til at læse, for den fører os via Sibirien og Holland til København, og måske kan nogle huller i Inges arbejde med Noget om Boddum fyldes ved samme lejlighed.

7741Vi var en tur på hospitalet i Thisted for at se til Elly. På vejen fik Inge købt garn hos Thy Lam og hæklenåle i Thisted, så et projekt vil nok snart blive startet. Hun har vist savnet at have et håndarbejde i gang.
Mørket falder tidligt på her i Danmark, så da vi hen på eftermiddagen kiggede ind om Åbakken for at give Hjalmar en bulletin og adsprede hans tanker med et fotografi af en landbrugsejendom i Boddum, var det allerede nattemørkt udenfor.

7744

Det havde været lidt af en dag, men Nikolaj havde lavet en dejlig fiskeanretning omkring den fremragende laks fra fiskebutikken på havnen i Thisted.

7748

Det måltid skulle der kvitteres for, og Inge havde superlativerne helt fremme da hun roste Nikolajs kreation. Det giver altid nogle gode diskussioner med kokkene, når vi runder aftenen af hos dem.

This entry was posted in Hurup november-december 2014. Bookmark the permalink.