16. april 2014

7082

Der var stadig jet-spor på himlen og solen stod ikke op i en bæk. Dronningen og tante Annas fødselsdag, altså en dag hvor meget kunne og kan fejres, een carpe diem dag!

7085

Efter morgenmaden kunne vi se at nu kom sandskibet ind igen.

7087

På dette dårlige zoom billede fra telefonen er det måske lidt tydligere at skibet pumper/sprøjter sand ud i vandet.

7099

På vores kørsel gennem Nederlandene, som det vistnok hedder på nudansk – det hed Holland i min skoletid, men tingene ændrer sig jo og det gælder om at følge med – så vi mange tulipanmarker og også vindmøller og mange biler….

7101

Her er så ikke så mange tulipaner og biler, men vindmøllerne er bygget på et dige. Det virker egentlig OK at have noget kunstigt på noget kunstigt. Forruden begynder at vise døde insekter der nok kom frem for at glæde sig til en dejlig sommer, men hvis glæde blev lidt kortvarigt…

7113

Vi kom til Tyskland og endnu flere insekter havde sagt farvel og tak. Nå nej, tak har de nok ikke sagt, mange af dem var nok ikke mange dage gamle.

7117

Os vi fik os en kop udmærket tysk kaffe og vores spejlbillede er blevet lidt støvet. Måske er det tidens tand på os, eller en ikke længere nyvasket bil, eller begge dele der gør det.

7121

…og tilbage til det med carpe diem, som kunne være lidt af en udfordring: Her i forbindelse med bilkøer syd for Hamborg, som vi dog godt kunne have været foruden.

7125

Der kom lys for enden af tunnelen. Dejligt – vi var nu nord for Elben!

2

Her er ruten vi tilbagelagde fra Noordwijk til Glücksburg.

7129

…og vi ankom til Alter Meierhof og var glade for at køreturen ikke havde været mere besværlig, vi havde frygtet en værre og glædede os over den mere behagelige….

7131

Inden kaffen gik vi lige en lille tur rundt om hotellet for at tage et kig over Flensborg Fjord til det danske land. Vejret så dejligt ud, men det var altså meget koldt…

7133

Det blev også vino tid, og vi fik et glas dejlig tysk riesling fra Nahe-regionen. Det var jo en dag hvor der var meget at skåle for: Dronningen, tante Anna som kunne være blevet 92 år og endelig at Steen nu er lige så mange dage gammel, som hans far var den dag han døde. På væggen bagved hænger et billede af den danske kirke i Flensburg, som det så ud anno et eller andet…

7134

Her sidder Steen småsulten og glæder sig over det dejlige liv, men sender også tanker til Arne…

7136

I brasseriet hos Alter Meierhof blev der bragt dejlig mad på en tallerknen. Det var noget med svampe, grønne asparges og noget hønskekød, og det smagte ganske dejligt. I dagens mange anledninger fik vi også dessert: en glimrene crême brulé serveret i en espressokop og noget is og æble på en tallerken ved siden af og vi undlod ikke et glas tysk sekt til. Mætte og tilfredse sluttede vi denne dag.

 

 

This entry was posted in April 2014. Bookmark the permalink.