7. marts 2013

2310

Nu er det jo en speciel dag, en fødselsdag og fødselaren skal jo have morgenmad. Vores lille fødselsdags-flag vejende mand var på pletten og viftede traditionstro med flaget også selv om det var i Frankrig.

2311

En lille pause i Belgien viste at der ikke var blevet udført mange gode gerninger af fødselaren. Her var der godt nok tørvejr, men vi havde ellers kørt i regnvejr….

2315

Næste stop var benzin til bilen og den af fødselaren hjemmesmurte mad til os, samt rastepladsens espresso. Ja tørvejr var det, men hvor var solen?

2319

Nu blev det bedre og bedre. Fordi Steen tidligere havde været på hotellet i Bremen kendte de hans fødselsdag dato og lykønskede ham i receptionen ved ankomsten. Og på værelset var der dette lille kulinariske indslag…

2321

Og et venligt kort, så nu havde Steen fået et rigtig gammeldags fødselsdagskort, derudover havde han fra Annedora og Michael fået en email lige inden vi kørte fra Frankrig med hjertelige lykønskniner på hans Ehrentag – nu tegnede det til at blive en rigtig fødselsdag.

0976

Nu havde vi lige haft et problem, for hvor Steen havde planlagt at drikke eftermiddagskaffe og guffe sublim kage var der fyldt op – ingen plads! Så  vi måtte lige dreje en runde medens et bord blev ledigt. Runden blev brugt til at købe hans fødselsdagsgave fra svigerforældrene – 3  slibestål i hver sin kaliber: keramik, diamant og stål! Nu kan han fortælle sine svigerforældre vide hvad de har givet ham til hans 63-tyvende fødselsdag 🙂

2323

Det nærmer sig mere og mere en rigtig fødselsdag, for nu var der kage hos Stecker – Lübecker Nusstorte (Sehr lekker!) som Steens mor kunne have fundet på at lave til en fødselsdag, men Steen havde slattet med kaffen – det ville hun ikke have været helt tilfreds med…

0983Efter kagen og kaffen måtte vi skynde os ud at gå en lille tur for vi vidste at vi skulle spise  aftensmad tidligt. Steen havde bestilt bord og der var kun 1½ time til vi skulle være i bistroen, så plads i maven skulle vi skaffe. På turen måtte vi ubetinget på Hr. Roland.

0988

Gåturen var ikke så behagelig igen fordet var blæsende og ugemytligt, men pludselig så vi noget velkendt (kig nøje på billedet ovenfor)…

2326

Nu havde vi været tidligt oppe og tænkte at fordi det også var Steens fødselsdag og hans gerninger iflg. vejrliget tilsyneladende ikke havde været så gode så kunne vi få dispensation og tage os en Schoppen lidt frühzeitig over klokken 17 og gik ned i Ratskällers rolige dyb…

0990

Aftensmaden spiste vi hos Grashoff’s Bistro. Vi fik som Vorspeise kartoffelcrèpes med røget laks og hovedretten var tagliatelle med frisk hummer. Nu havde vi jo startet med desserten i form af kage så vi tog forretten og hovedretten nu. På billedet ovenfor ses fødselaren hvor han skal betale for sin fødselsdagsmiddag.

0994

Et eller andet sted i billedet ovenfor ses vi mætte og tilfredse efter en lang dag, selv fødselaren smiler, han er tilfreds, lidt senere kom en sms fra sønnike og en email fra en kusine, jo en god fødselsdag…

This entry was posted in Marts 2013. Bookmark the permalink.