3. januar 2012

Det var hjemrejsedag. Vi havde en eftermiddagsmaskine tilbage til Paris, men der var noget vi havde glemt hos Henrik, så Steen hoppede i en taxi og kørte op til Gentofte for at hente det glemte…

…gamle fotografier som Henrik meget elskværdigt ville låne os til at scanne og restaurere. Det blev derfor til dette lille ekstra møde, hvor vi over en kop kaffe snakkede om de gamle fotografier og familien. For at give stemningen videre inkludereres her et meget sjældent fotografi af alle Dortheas børnebørn som flokken så ud ca. 1954.

Taxi tilbage til hotellet, hente tomme flasker (der er jo pant på alt i Danmark), forbi den lille kælderhøker på Sankt Annæ Plads med dem, så videre via Store Strandstræde for at købe rugbrød hos Emmery’s og til sidst chokolade hos Summerbird i Magasin.

I lufthavnen rundede vi af med en kop kaffe, danske papiraviser, rundstykker med birkes, surbrød med ost og minsandten også et stykke wienerbrød. Sidstnævnte var ikke blevet bedre siden vi sidst rituelt smagte det – ja netop her i lufthavnen. Så tog vi et glas vin og begyndte at skrive denne rejseblog.

I den anden ende af flyveturen ventede taxien trofast på os, vi fyldte den med vores kufferter og os selv, og chaufføren sagde, som han plejer, at vi kunne være helt rolige – intet havde ændret sig i Chantilly siden vi rejste 🙂

This entry was posted in Julen 2011. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *