28. marts 2017

Morgenmad med 4 glas: koldtrukket te, vores rejsemiddel, power shot og friskpresset appelsinsaft. Denne konstellation inspirerede mig senere på dagen til dekoration af en lille sten.

Formiddagens vejr til gåturen var ikke netop fremragende. Gusen markerede sig igen idag.

Vi gik på hukommelsen, og da jeg skulle vælge vej endte vi ude på landevejen, som vi var nødt til at gå langs med et par hundrede meter inden vi kunne komme over på den anden side og gå på den gamle landvej til der var mulighed til igen at komme ind i Klitplantagens vejnet.

Men så fik vi lidt drama til gengæld. Der var et stykke, hvor vi skulle dele stien med 4 store sorte Galloway-stude. Vi håbede, at de også kunne læse skiltet med angivelse af minimum afstanden mellem dyr og mennesker 

Senere, ude på en kendt vej, så vi de 4 stude stå roligt inde mellem træerne, hvor der er et fodertrug. Og der havde de nok stået en rum tid, så vi var aldrig i en kritisk situation på den “farlige strækning” 

Vi var hjemme lidt over middag og et par timer senere var Inge ude på endnu en gåtur. Gusen lå der stadigvæk – dog lidt længere fra  land end tidligere.

Og hun fik øje på denne nationalromantiske uro 🙂

Som nævnt inspirerede morgenmaden mig til at dekorere en lille sten. Her forsiden…

…og her bagsiden. Stenen er ca. 5 cm på længste led. Det bliver spændende at se forvandlingen, når den bliver lakeret og får sin “våde” fremtoning.

Og aftensmaden blev perlehøne med rodfrugter. Den smagte fremragende og vi blev mætte…

…så desserten skippede vi, og tog vores glas med op på værelset. Jeg havde ikke fået ryddet op i “atelieret” så der var knap og nap plads til vores glas. Det blev der rådet bod på og vi gik ud på vores aftenstur.

Hen til stranden ved Havbakken, hvor vi havde samlet sten. Klokken var lige ved at blive 20:00, så vi lader billedet her blive godnatbilledet.

This entry was posted in Skagen marts 2017. Bookmark the permalink.